Ποιοι Είμαστε

Artico

Στην Artico In Architects δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της αρχιτεκτονικής, μελετώντας και διαμορφώνοντας εσωτερικούς ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους, ήδη από το 1994, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Τα έργα μας ξεχώρισαν από πολύ νωρίς για την υψηλή αισθητική και τη μοναδικότητά τους, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένους αρχιτέκτονες-μηχανικούς και διαρκώς ενημερωμένους διακοσμητές.

1-Αρχιτεκτονική-μελέτη-ICON
Αρχιτεκτονική μελέτη & σχεδιασμός

Πλήρης χωροταξική μελέτη και μελέτη διαμόρφωσης εσωτερικού χώρου

Δυνατότητα έκδοσης οικοδομικών αδειών και βεβαιώσεων μηχανικών

2-3D-animation-ICON
3D animation - εικονική περιήγηση

Πλήρης και εκτενής παρουσιάση του χώρου σας με δυνατότητα προσαρμογών και τροποποιήσεων

3-Έρευνα-υλικών-ICON
Έρευνα υλικών
Οικονομική ανάλυση
Χρονικός προγραμματισμός

Παρουσίαση και επιλογή υλικών

Υπολογισμός συνολικής δαπάνης

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος

4-Ολοκληρωμένη-εποπτεία του-έργου-ICON
Ολοκληρωμένη εποπτεία και διαχείριση του έργου

Ασφάλεια

Συντονισμός

Έγκαιρη Παράδοση

5-Σχέσεις-εμπιστοσύνης-ICON
Σχέσεις εμπιστοσύνης - σχέσεις ζωής

Προσωπική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου

Διαρκής υποστήριξη από όλους τους συνεργάτες μας μετά την περάτωση του έργου

Τον Απρίλιο του 2014 μετά από χρόνια εμπειρία και πειραματισμούς, έχοντας τη δική μας μονάδα κατασκευής επίπλου, επεκτείναμε την επιχείρηση δημιουργώντας ένα καινούριο brand, την Artico Modo με luxury furnishing χαρακτήρα, όπου σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε κάποιες collection από ιδιαίτερα έπιπλα με κατεύθυνση τον εξαγωγικό χαρακτήρα.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Θέλοντας να εδραιωθούμε, βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η άμεση παράδοση, καθώς διαθέτουμε αποκλειστικούς συνεργάτες, πλήρη εποπτεία και δυνατότητα παροχής ειδικών κατασκευών και επίπλων, έχοντας στο δυναμικό μας έμπειρους κατασκευαστές. Πάντα με σεβασμό και γνώμονα τις επιθυμίες και το όραμα του πελάτη μας, προσφέρουμε προτάσεις και εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις σχεδιαστικές/αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, τις ανάγκες του πελάτη και τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Σχεδιασμός και Ανακαίνιση Φαρμακείων

Ο πρώτος τομέας δραστηριότητάς μας είναι τα φαρμακεία, στον τομέα των οποίων υπήρξαμε από τις πρώτες εταιρείες με εξειδίκευση. Η ομάδα μας απαρτίζεται από αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων με ειδίκευση στη διάταξη και εργονομία φαρμακείων.

Σχεδιασμός και Ανακαίνιση Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων

Ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας μας αφορά στις ιδιωτικές κατοικίεςκαι επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, εστιατόρια και λοιπούς χώρους εστιάσεις, boutique hotels, κοσμηματοπωλεία και λοιπά εμπορικά καταστήματα.

Σχεδιασμός και Κατασκευή Χειροποίητων Επίπλων

Ο τρίτος τομέας της εταιρείας μας αναπτύχθηκε μετά το 2014 με την ίδρυση και την δραστηριοποίηση της ARTICO MODO, με την οποία εστιάσαμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολυτελών χειροποίητων επίπλων.