Σχεδιασμός και ανακαίνιση φαρμακείων

Ο πρώτος τομέας δραστηριότητάς μας είναι τα φαρμακεία, στον τομέα των οποίων υπήρξαμε από τις πρώτες εταιρείες με εξειδίκευση. Η ομάδα μας απαρτίζεται από αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων με ειδίκευση στη διάταξη και εργονομία φαρμακείων που με τη συνεχή τους παρουσία σε σεμινάρια και εκθέσεις του εξωτερικού παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες εξελίξεις στον τομέα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής επίπλων, επιφάνειας 800τμ2 με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με τεχνίτες επιπλοποιούς, σκαλιστές με γνώσεις και μεράκι για το καλό έπιπλο, κάνουν την Αrtico μια από τις πιο δυναμικές και ταχέως εξελισσόμενες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής φαρμακείων.

Το φαρμακείο είναι (και αυτό πρέπει να γίνεται άμεσα αντιληπτό από την πρώτη ματιά) επιστημονικός χώρος, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει λύσεις σε θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς κ.α. Παράλληλα πέραν της επιστημονικότητας θα πρέπει να είναι και μια σύγχρονη, μοντέρνα και καταρτισμένη επιχείρηση. Ο συνδυασμός αυτών των δυο παραγόντων είναι απαραίτητος για την επιτυχή και κερδοφόρα λειτουργία του.

Tο σχεδιαστικό τμήμα της Artico αντιμετωπίζει το κάθε φαρμακείο και τον κάθε φαρμακοποιό ξεχωριστά χωρίς να ετνάσσει τους πελάτες μας στους γενικούς κανόνες ‘marketing’, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την προσωπικότητα του φαρμακοποιού και τη θέση του φαρμακείου και προσαρμόζοντας αυτούς τους κανόνες στα δικά τους πραγματικά ‘standards’.

Για την Artico καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η αισθητική και το design του φαρμακείου. Γι’αυτό το λόγο σχεδιάζουμε το φαρμακείο εξολοκλήρου από την εξωτερική όψη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού χώρου και το παραδίδουμε με το ‘κλειδί στο χέρι’ σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Δεδομένου ότι οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας είναι μεγάλες, έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε φαρμακεία με ιδιαίτερη ταυτότητα, χωρίς το προηγούμενο να μοιάζει με το επόμενο.

Σχεδιασμός και ανακαίνιση κατοικιών

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε κατοικία ως ένα μοναδικό και εξατομικευμένο έργο, ανάλογο με τον χαρακτήρα, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες (λειτουργικές και οικονομικές) του κάθε πελάτη μας. Ο σχεδιασμός κάθε ιδιωτικής κατοικίας επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και τις προσωπικές προσδοκίες όσων ζουν μέσα σε αυτό. Και το νόημα για εμάς δεν είναι απλά να ζείτε στο σπίτι σας, αλλά να απολαμβάνεται να ζείτε σε αυτό.

Στόχος μας είναι να πορευτούμε μαζί σας από την αρχική ιδέα μέχρι την πλήρη υλοποίηση του έργου  σχεδιάζοντας τον χώρο εξολοκλήρου από την εξωτερική όψη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού και να σας το παραδόσουμε με το ‘κλειδί στο χέρι’ σε σύντομο χρόνο. Σημαντικός παράγοντας είναι η δυνατότητα της εταιρείας μας να παρέχει υπηρεσίες πλήρους σχεδιασμού και 3D απεικονήσεων, δίνοντας σας, επιπλέον, την δυνατότητα εικονικής περιήγησης στον χώρο σας επιτρέποντας να δείτε εκ των προτέρων και με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο ακριβώς όπως θα παραδοθεί με την ακρίβεια της εικόνας και όχι με “λόγια” και περιγραφές που δεν δημιουργούν καμία δέσμευση.

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, ποιότητα και διαχρονικότητα, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την μοναδικότητα. Σεβόμενοι την προσωπικότητα και το ιδιαίτερο γούστο των πελατών μας αναπτύξαμε και τον τρίτο τομέα της επιχείρησής μας δίνοντας περαιτέρω την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πολυτελή, χειροποίητα έπιπλα υψηλής αισθητικής ειδικά προσαρμοσμένα σε κάθε ιδιωτικό χώρου.

Σχεδιασμός και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας μας αφορά στις ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, εστιατόρια και λοιπούς χώρους εστιάσεις, boutic hotels, κοσμηματοπωλεία και λοιπά εμπορικά καταστήματα.

Η artico in architects γνωρίζει καλά και δίνει έμφαση στο γεγονός ότι η ανακατασκευή και ανακαίνιση κάθε εργασιακού χώρου σχετίζονται άμεσα αφενός με την επαγγελματική απόδοση των εργαζομένων αφετέρου με την προσέλκυση και την διατήρηση πελατείας. Η ανανέωση του επαγγελματικού χώρου συνεπάγεται ακόμα την ανανέωση σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και την προσέλκυση νέων. Γι’ αυτό η ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επένδυση που σχετίζεται άμεσα με την οικονομική αύξηση κερδών, την ανάπτυξη της επιχείρησης και την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού.

Βασικό κριτήριο για εμάς πριν τον σχεδιασμό κάθε χώρου είναι να αφουγκραστούμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τον χώρο, αλλά και την θέση της επιχείρησης, τον ανταγωνισμό, το πελατολόγιο και τις προτιμήσεις αυτού. Σημαντικό στόχο αποτελεί, επίσης, η εργονομία, ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργικότητα του χώρου, ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο, για να διευκολύνεται τη διακίνηση τόσο των προϊόντων όσο και του προσωπικού, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά οικονομικά αποτελέσματα.

Συμβουλή μας, ειδικά προς τους επαγγελματίες, είναι να εμπιστευτούν μια οργανωμένη ομάδα με δυνατότητα πλήρους και συνολικής εποπτείας και διαχείρισης δικών τους συνεργείων υπογραμμίζοντας την ανάγκη ταχύτητας και άμεσης παράδοσης του έργου, που θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε ανανεωμένοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς τον κίνδυνο απώλειας πελατολογίου λόγω άσκοπων καθυστερήσεων.

Σχεδιασμός και κατασκευή χειροποίητων επίπλων

Ο τρίτος τομέας της εταιρείας μας αναπτύχθηκε μετά το 2014 με την ίδρυση και την δραστηριοποίηση της ARTICO MODO, με την οποία εστιάσαμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολυτελών χειροποίητων επίπλων που με μεγάλη μας χαρά ξεχώρισαν στην προτίμηση Ελλήνων και ξένων πελατών για την πολυτέλεια. Σε αυτό τον ιδιαίτερο τομέας της εταιρείας μας αντιμετοπίζουμε το κάθε έπιπλο σαν ένα έργο τέχνης κατάλληλο να αναδείξει κάθε πολυτελή κατοικία, ξενοδοχεία, boutique hotels και άλλους επαγγελματικούς χώρους, υψηλών αισθητικών απαιτήσεων που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Για περισσότερα επισκεφθείτε την σελίδα της