Υπηρεσίες

Σχεδιασμός και ανακαίνιση φαρμακείων

Ο πρώτος τομέας δραστηριότητάς μας είναι τα φαρμακεία, στον τομέα των οποίων υπήρξαμε από τις πρώτες εταιρείες με εξειδίκευση. Η ομάδα μας απαρτίζεται από αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων με ειδίκευση στη διάταξη και εργονομία φαρμακείων που με τη συνεχή τους παρουσία σε σεμινάρια και εκθέσεις του εξωτερικού παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες εξελίξεις στον τομέα.

Σχεδιασμός και ανακαίνιση κατοικιών

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε κατοικία ως ένα μοναδικό και εξατομικευμένο έργο, ανάλογο με τον χαρακτήρα, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες (λειτουργικές και οικονομικές) του κάθε πελάτη μας. Ο σχεδιασμός κάθε ιδιωτικής κατοικίας επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και τις προσωπικές προσδοκίες όσων ζουν μέσα σε αυτό. Και το νόημα για εμάς δεν είναι απλά να ζείτε στο σπίτι σας, αλλά να απολαμβάνεται να ζείτε σε αυτό.

Σχεδιασμός και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας μας αφορά στις ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, εστιατόρια και λοιπούς χώρους εστιάσεις, boutic hotels, κοσμηματοπωλεία και λοιπά εμπορικά καταστήματα.

Σχεδιασμός και κατασκευή χειροποίητων επίπλων

Ο τρίτος τομέας της εταιρείας μας αναπτύχθηκε μετά το 2014 με την ίδρυση και την δραστηριοποίηση της ARTICO MODO, με την οποία εστιάσαμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολυτελών χειροποίητων επίπλων που με μεγάλη μας χαρά ξεχώρισαν στην προτίμηση Ελλήνων και ξένων πελατών για την πολυτέλεια.