Σχεδιασμός και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Η Artico in Architects γνωρίζει καλά και δίνει έμφαση στο γεγονός ότι η ανακατασκευή και ανακαίνιση κάθε εργασιακού χώρου σχετίζονται άμεσα αφενός με την επαγγελματική απόδοση των εργαζομένων αφετέρου με την προσέλκυση και την διατήρηση πελατείας. Η ανανέωση του επαγγελματικού χώρου συνεπάγεται ακόμα την ανανέωση σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και την προσέλκυση νέων. Γι’ αυτό η ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επένδυση που σχετίζεται άμεσα με την οικονομική αύξηση κερδών, την ανάπτυξη της επιχείρησης και την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού.

Ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας μας αφορά στις ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, ιατρεία, κέντρα αισθητικής, εστιατόρια και λοιπούς χώρους εστιάσεις, boutic hotels, κοσμηματοπωλεία και λοιπά εμπορικά καταστήματα.

Βασικό κριτήριο για εμάς πριν τον σχεδιασμό κάθε χώρου είναι να αφουγκραστούμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τον χώρο, αλλά και την θέση της επιχείρησης, τον ανταγωνισμό, το πελατολόγιο και τις προτιμήσεις αυτού. Σημαντικό στόχο αποτελεί, επίσης, η εργονομία, ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργικότητα του χώρου, ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο, για να διευκολύνεται τη διακίνηση τόσο των προϊόντων όσο και του προσωπικού, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά οικονομικά αποτελέσματα.

Συμβουλή μας, ειδικά προς τους επαγγελματίες, είναι να εμπιστευτούν μια οργανωμένη ομάδα με δυνατότητα πλήρους και συνολικής εποπτείας και διαχείρισης δικών τους συνεργείων υπογραμμίζοντας την ανάγκη ταχύτητας και άμεσης παράδοσης του έργου, που θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε ανανεωμένοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς τον κίνδυνο απώλειας πελατολογίου λόγω άσκοπων καθυστερήσεων.