Σχεδιασμός και ανακαίνιση φαρμακείων

Ο πρώτος τομέας δραστηριότητάς μας είναι τα φαρμακεία, στον τομέα των οποίων υπήρξαμε από τις πρώτες εταιρείες με εξειδίκευση. Η ομάδα μας απαρτίζεται από αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων με ειδίκευση στη διάταξη και εργονομία φαρμακείων που με τη συνεχή τους παρουσία σε σεμινάρια και εκθέσεις του εξωτερικού παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες εξελίξεις στον τομέα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής επίπλων, επιφάνειας 800τμ2 με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με τεχνίτες επιπλοποιούς, σκαλιστές με γνώσεις και μεράκι για το καλό έπιπλο, κάνουν την Αrtico μια από τις πιο δυναμικές και ταχέως εξελισσόμενες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής φαρμακείων.

Το φαρμακείο είναι (και αυτό πρέπει να γίνεται άμεσα αντιληπτό από την πρώτη ματιά) επιστημονικός χώρος, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει λύσεις σε θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς κ.α. Παράλληλα πέραν της επιστημονικότητας θα πρέπει να είναι και μια σύγχρονη, μοντέρνα και καταρτισμένη επιχείρηση. Ο συνδυασμός αυτών των δυο παραγόντων είναι απαραίτητος για την επιτυχή και κερδοφόρα λειτουργία του.

Tο σχεδιαστικό τμήμα της Artico αντιμετωπίζει το κάθε φαρμακείο και τον κάθε φαρμακοποιό ξεχωριστά χωρίς να ετνάσσει τους πελάτες μας στους γενικούς κανόνες ‘marketing’, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την προσωπικότητα του φαρμακοποιού και τη θέση του φαρμακείου και προσαρμόζοντας αυτούς τους κανόνες στα δικά τους πραγματικά ‘standards’.

Για την Artico καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η αισθητική και το design του φαρμακείου. Γι’αυτό το λόγο σχεδιάζουμε το φαρμακείο εξολοκλήρου από την εξωτερική όψη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού χώρου και το παραδίδουμε με το ‘κλειδί στο χέρι’ σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο τηρώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Δεδομένου ότι οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας είναι μεγάλες, έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε φαρμακεία με ιδιαίτερη ταυτότητα, χωρίς το προηγούμενο να μοιάζει με το επόμενο.