Σχεδιασμός και ανακαίνιση κατοικιών

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε κατοικία ως ένα μοναδικό και εξατομικευμένο έργο, ανάλογο με τον χαρακτήρα, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες (λειτουργικές και οικονομικές) του κάθε πελάτη μας. Ο σχεδιασμός κάθε ιδιωτικής κατοικίας επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και τις προσωπικές προσδοκίες όσων ζουν μέσα σε αυτό. Και το νόημα για εμάς δεν είναι απλά να ζείτε στο σπίτι σας, αλλά να απολαμβάνεται να ζείτε σε αυτό.

Στόχος μας είναι να πορευτούμε μαζί σας από την αρχική ιδέα μέχρι την πλήρη υλοποίηση του έργου σχεδιάζοντας τον χώρο εξολοκλήρου από την εξωτερική όψη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού και να σας το παραδόσουμε με το ‘κλειδί στο χέρι’ σε σύντομο χρόνο. Σημαντικός παράγοντας είναι η δυνατότητα της εταιρείας μας να παρέχει υπηρεσίες πλήρους σχεδιασμού και 3D απεικονήσεων, δίνοντας σας, επιπλέον, την δυνατότητα εικονικής περιήγησης στον χώρο σας επιτρέποντας να δείτε εκ των προτέρων και με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο ακριβώς όπως θα παραδοθεί με την ακρίβεια της εικόνας και όχι με “λόγια” και περιγραφές που δεν δημιουργούν καμία δέσμευση.

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, ποιότητα και διαχρονικότητα, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την μοναδικότητα. Σεβόμενοι την προσωπικότητα και το ιδιαίτερο γούστο των πελατών μας αναπτύξαμε και τον τρίτο τομέα της επιχείρησής μας δίνοντας περαιτέρω την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε πολυτελή, χειροποίητα έπιπλα υψηλής αισθητικής ειδικά προσαρμοσμένα σε κάθε ιδιωτικό χώρο.